Boa – På nattklubb i Dubai

Boa nightclub in W Dubai

Vi hade egentligen beslutat oss för att åka hem, men i taxin fick vi övertygad varandra om att svänga förbi Boa, som är en ny nattklubb på 33: e våningen i W Dubai. Den vanliga kön utanför var lång, så vi chansade och ställde oss i den mycket kortare VIP-kön. Som tur var blev vi insläppta utan att någon frågade om vi var på listan, och några minuter senare var vi på väg upp i hissen, tillsammans med en kille som såg ut exakt som Drake. Jag tror att han måste ha hört det förut, men han verkade glad att få höra det igen från oss.

Den kvällen spelade DJ Bliss, så soundtracket var en eklektisk mix av gamla hiphop-klassiker och nya låtar med hitpotential. Söt musik för mina öron. DJ Bliss gör också musik själv och för ett par år tillbaka släppte han singeln Shining, som blev en ganska hit i Dubai. Det är en fantastisk låt och den fångar verkligen stadens känsla.

Jag gillade klubbens layout, med scen, bar och dansgolv i mitten. Det finns också en semi-utomhus lounge, där man kan sitta ner och relaxa med en shisha, samtidigt som man kan njuta utsikten över Dubai Canal, om man alltså lyckas hitta ett ledigt bord.

Jämfört med andra stora klubbar i Dubai kändes Boa lite mindre glam och lite mer hip. Viben var europeisk och klubben verkade mindre pretentiös än många av de andra klubbarna jag har varit på. Dock är det fortfarande Dubai, så när jag säger att folk på Boa klär sig smart casual är det med betoning på smart.

Det är så sällan att jag ser Line och Maria, så det var en av dessa nätter, där man bara sveper sitt kort utan att titta på priset. Jag är därför inte till mycket hjälp vad angår priserna på drinkar, men jag tror att prisnivån är ungefär samma som på andra liknande ställen i Dubai (runt 100AED för en drink).

Boa, W Hotel, Al Habtoor City, Dubai

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård