Boa – På nattklubb i Dubai

Boa nightclub in W Dubai

Vi hade egentligen beslutat oss för att åka hem, men i taxin fick vi övertygad varandra om att svänga förbi Boa, som är en ny nattklubb på 33: e våningen i W Dubai. Den vanliga kön utanför var lång, så vi chansade och ställde oss i den mycket kortare VIP-kön. Som tur var blev vi insläppta utan att någon frågade om vi var på listan, och några minuter senare var vi på väg upp i hissen, tillsammans med en kille som såg ut exakt som Drake. Jag tror att han måste ha hört det förut, men han verkade glad att få höra det igen från oss.

Den kvällen spelade DJ Bliss, så soundtracket var en eklektisk mix av gamla hiphop-klassiker och nya låtar med hitpotential. Söt musik för mina öron. DJ Bliss gör också musik själv och för ett par år tillbaka släppte han singeln Shining, som blev en ganska hit i Dubai. Det är en fantastisk låt och den fångar verkligen stadens känsla.

Jag gillade klubbens layout, med scen, bar och dansgolv i mitten. Det finns också en semi-utomhus lounge, där man kan sitta ner och relaxa med en shisha, samtidigt som man kan njuta utsikten över Dubai Canal, om man alltså lyckas hitta ett ledigt bord.

Jämfört med andra stora klubbar i Dubai kändes Boa lite mindre glam och lite mer hip. Viben var europeisk och klubben verkade mindre pretentiös än många av de andra klubbarna jag har varit på. Dock är det fortfarande Dubai, så när jag säger att folk på Boa klär sig smart casual är det med betoning på smart.

Det är så sällan att jag ser Line och Maria, så det var en av dessa nätter, där man bara sveper sitt kort utan att titta på priset. Jag är därför inte till mycket hjälp vad angår priserna på drinkar, men jag tror att prisnivån är ungefär samma som på andra liknande ställen i Dubai (runt 100AED för en drink).

Boa, W Hotel, Al Habtoor City, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.