Dubai: Afterwork på Siddharta Lounge, Grosvenor House

Siddharta Lounge at Grosvenor House in Dubai

Häromdagen hade Pia avtalat att träffa några kollegor för afterwork-drinkar på Siddharta Lounge i Grosvenor House, så hon frågade om Trine och jag ville hänga med. Såklart ville vi det, för Siddharta är ett riktigt trevligt ställe och det var länge sedan mitt senaste besök. Poul och jag bodde tidigare i byggnaden strax intill Grosvenor House, men det var först de sista månaderna innan vi flyttade till ett annat ställe, att jag började gå ut på Grosvenor House.

Grosvenor House är väldigt posh, och jag hade den här föreställningen om att både Buddha Bar och Siddharta skulle vara sådana platser med dyra drinkar, dålig service och uppblåsta egon. Det första antagandet var rätt, men drinkar är dyra överallt i Dubai och både personal och klientel visade sig vara riktigt trevliga, åtminstone de gånger jag har varit där.

Medan Buddha Bar oftast lockar folk som vill festa, är Siddharta Lounge mer avslappnad, och den stora utomhuspool är ett bra ställe att träffa vänner (eller glada svenskar på afterwork) för en cocktail.

Apropos cocktails, så fick Trine en med sake medan jag fick en med whisky. Det stör mig verkligen att jag inte kommer ihåg namnet på de cocktails vi beställda, för de var riktigt goda.

Lite senare på kvällen flyttade vår svenska afterwork-sällskap inomhus för att äta middag i det privata dining room. Jag skulle också vilja ha ätit där, men jag hade lovat Trine att vi skulle äta kinesisk hotpot-middag på Xiao Wei Yang, så vi åkte dit istället.

Siddharta Lounge, Grosvenor House, Al Emreef Street, Dubai Marina, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.