Dubai: Burj Khalifa VR style med HTC Vive Pro

View from Burj Khalifa Dubai

I onsdags var jag inbjuden till lanseringen av HTC Vive Pro. Eventet hölls på 112: e våningen i Burj Khalifa, så de nya VR-prylarna fick tävla med den fantastiska utsikten om besökarnas uppmärksamhet. Runt solnedgång vann utsikten, och de flesta gick utomhus på den öppna terrassen för att ta bilder, men innan dess lyckades det HTC Vive att visa upp vad som händer inom VR just nu.

Jag minns HTC från de tidiga smartphone-dagarna, när det var head-to-head competition mellan HTC och Apple, och HTC var känd som mobilen för techies, men vad hände sen? Lanseringen av Vive Pro visade att de definitivt har investerat mycket i VR och Vive VR-systemet verkar sofistikerat och genomtänkt. Jag testade Mission 828-spelet, som är en VR-experience som låter dig VR-klättra Burj Khalifa och kasta dig ut från toppen i Tom Cruise-stil som den stora finalen.

VR-headsetet kändes komfortabelt och själva upplevelsen var så verklig att jag blev yr, när jag tittade ner och gjorde mig klar för att hoppa.

Man kan prova The Mission 828 Experience på 124:e och 125:e våningen i Burj Khalifa

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård