Dubai: Eeten – Ett nytt kafé i Marina Mall

Eeten, cafe i Dubai Marina Mall

I onsdags var jag inbjuden till ett event på Eeten, som är ett nytt kafé i Dubai Marina Mall. På eventet kunde vi prova olika rätter från menyn, så Mille (från Madmille.dk) och jag delade en förrätt med avokadohummus, och sedan fick Mille en sallad med räkor och avocado, och jag fick en Mr. Benedict, som är Eeten’s version av Eggs Benedict med lax.

Den trevliga kvinnan som tog hand om vårt bord, tyckte också att vi skulle prova den asiatiska sallad. Jag är inte riktigt säker på vad som gjorde salladen asiatisk, men den smakade ok.

Maten på Eeten är god solid café-mat Dubai-style utan några större överraskningar (varken positiva eller negativa), men till priser som är lägre än på de flesta andra kaféer i Marina Mall. Alla frukosträtter kostade till exempel mindre än 50AED, och man kan få mjukglass för 14AED, vilket är billigt för Dubai Marina. Jag tror faktiskt bara, att man hittar billigare mjukglass på McDonald’s och IKEA. En annan sak jag gillar med Eeten är att det är ett lokalt projekt, och inte en franchise av en stor internationell kedja.

Eeten öppnade i december 2019, så jag hade faktiskt varit där med Poul tidigare, innan eventet. Då var Poul inte så nöjd med sin Americano, som han sa hade för mycket vatten och smakade som bryggkaffe. På eventet tänkte jag därför, att jag skulle prova deras kaffe, för att se hur det var, så jag beställde en cappuccino, och den var bra:)


Eeten, Dubai Marina Mall, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.