Dubai: Emirates Golf Club – On Fridays we wear pink and play golf:)

Sanne Møller, Emirates Golf Club, Dubai

Det har hänt mycket på senaste tiden. Jag har pluggat inför två stora tentor i USA i augusti, och det tar all min tid, så jag fick ta en kort bloggpaus över sommaren, men nu är jag tillbaka. Jag har också börjat spela golf och tar lektioner på Peter Cowen Academy på Emirates Golf Club. Min kompis Peter (inte Cowen, ha ha) har länge försökt få mig att börja spela, och jag gav mig slutligen. Det är verkligen en rolig sport, och jag är så glad att jag äntligen har börjat.

Jag går på driving range klockan 7 varje morgon för att öva och ta en paus från böckerna. Det är ett bra sätt att börja dagen och jag njuter av varje sekund. Fast förra veckan gick det lite över styr, och jag slog 6 hinkar på ett par timmar. Jag kunde inte spela de följande två dagarna, för att min arm gjorde ont: /

Det är dresscode på golfklubben och Poul började snabbt tröttna på att jag ständigt sprang omkring i hans pikéer, så efter att ha spelat några veckor gick jag därför och shoppade golfkläder. Av någon anledning var alla kläder i butiken antingen rosa eller persika, så Peter och min golftränare Dong fick sig ett gott skratt när The Pink Lady anlände till sin golflektion, men hey, åtminstone är jag lätt att upptäcka…

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård