Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Dubai: En kväll med kompisar och kycklingvingar från Wingstop

Kycklingvingar från Wingstop, Dubai

Förra veckan var Poul och jag bjudna på middag hos Pia, och hon hade beställt kycklingvingar från Wingstop, som är en amerikansk kedja som har specialiserat sig på kycklingvingar. Jag hade aldrig provat Wingstop tidigare, men Pias dotter hade pratat väldigt varmt om Wingstop när jagvar där senast, så jag var verkligen sugen på att prova.

Kycklingvingarna var jättegoda, och det var definitivt marinaden som gjorde dem så bra. Min favoritsmak var Mango Habanero, som alla verkar tycka om, men jag gillade också den super spicy Atomic, som var så hot att Poul var tvungen att spotta ut den första biten han tog, eftersom hans mun höll på att brinna upp.

Det var en riktigt trevlig kväll, och så bekvämt att kunna promenera fram och tillbaka. Det blev dock en ganska tidigt kväll, för jag går och lägger mig tidigt nuförtiden och jag måste kämpa för att hålla mig vaken efter tio. Istället står jag upp klockan 5:30 vilket är jättebra här i Dubai, men kanske lite väl tidigt nästa vecka, när jag reser tillbaka till Danmark, då klockan 5:30 i Dubai är 03:30 dansk tid 🙂