Dubai: Kibsons – En matbutik på nätet

När vi bestämde oss för att börja äta mer grönsaker och mindre kött, började vi också handla på Kibsons, eftersom de har ett riktigt bra urval av veganska och vegetariska livsmedel. Varorna levereras i stora kartonger som man sedan lämnar tillbaka vid nästa beställning, så att de kan återvinnas korrekt.

Jag har också testat några av Kibsons meal kits, där man får recept samt alla ingredienser levererade. Med undantag av gazpacho-kittet, har det dock inte varit någon höjdare . Många av recepten tar mycket lång tid att laga, och de verkar inte ha testats så noggrant med avseende på mängder och näringsvärde. Deras avokado-soppa meal kit, hade samma konsistens som en mycket kompakt guacamole. Man skulle äta den med rökt makrill på toppen, men det var så tung en rätt att man inte fick ner mer än några få bitar . Istället använde vi “soppan” som smörgåspålägg till lunch dagen efter.

Hur som helst, så är jag ett stort fan av Kibsons och hela konceptet med att få mina livsmedel levererat till dörren. Efter att jag började måltidsplanen från Soul Santé använder jag dock mestadels Kibsons för att köpa frukt och grönsaker att ha som snacks under dagen, eftersom frukt och grönsaker från Kibsons är riktigt bra och billigare än på Waitrose. Jag har också utvecklat en sorts beroende av den Coco Yogo cashew cream cheese med gräslök som Kibsons säljer. Jag testade den första gången i december, när den var på rea, och nu kan jag inte leva utan. Den kostar 27AED för en pytteliten burk, så en dyr sak att vara beroende av 🙂

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.