Dubai: Manikyr på Haven Spa

Dubai: Manikyr på Haven Spa

I Dubai brukar jag fixa naglarna på Haven Spa, som är en liten, fin och väldigt rosa salong i Layan Community, en bit utanför staden.Tjejerna som jobbar på Haven är riktigt trevliga, och jag har varit där så många gånger att vi har lärt känna varandra väl. De delar mitt intresse för god mat, och jag går alltid därifrån med tips om nepalesisk och filippinsk mat, som de tycker jag ska smaka.

Om sommaren har jag alltid pastellfärgat lack, för det är vad som känns mest naturligt för mig. Jag har provat mörkare nyanser, men jag tycker att de är svåra att matcha med mina sommarkläder.

Jag har ganska korta naglar, vilket är en gammal vana från när jag pluggade till läkare. Korta naglar är mycket lättare att hålla rena, och därför mer hygieniska , och jag har lärt mig tycka om den korta stilen. Jag har provat gel-lack några gånger, men det förstör mina naglar och gör dem mjuka och svampiga, så numera håller jag mig till vanligt lack. Om jag sitter kvar i salongen och ger lacket tillräckligt med tid att torka så håller mina naglar sig fina i en vecka eller mer. Under den tiden skulle mina naglar ha växt så pass mycket, att jag ändå skulle behöva byta lack, så det finns verkligen ingen anledning för mig att använda gel-lack.

Här är en video från mitt senaste besök på Haven Spa:

Videon finns även att se på engelska här

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.