Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Dubai Marina: Shake Shack och karak

Shake Shack, Dubai Marina

Vid den här tiden på året är Dubai ett bra ställe att vara. Det är nu alla turister kommer ner för att njuta av det soliga vädret (och shoppingfestivalen), och Dubai gör sitt bästa för att imponera.

På helgerna i Dubai Marina är det levande musik och de har också ställt upp food trucks på sträckan mellan Marina Mall och Pier 7. Först trodde jag att det var en tillfällig grej, men det verkar som om de är här för att stanna. Det innebär att jag har Salt och Shake Shack precis vid min tröskel. Decisions, decisions. De båda gör ju fantastiska hamburgare, som även är ganska lika om du frågar mig, så vilken ska man välja?

Förra gången blev det Shake Shack eftersom det var kortare kö och de hade lediga bord, så att vi kunde sitta ner och äta våra hamburgare. Vi hade varje sin Shack Burger och en Cheesy Fries att dela, och det smakade fantastiskt.

Efteråt gick vi till en annan truck, BLK Coffee. Karak är starkt svart te med mjölk och kardemumma, och det är väldigt populärt i Dubai, men jag tror att det ursprungligen är från Indien. Efter att jag har slutit med kaffe, har jag börjat dricka svart te igen, och just nu är karak min favorit. Har ni provat?