Dubai: Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage

Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage

Häromdagen var jag på Mauritius Now Gala Evening. Det var ett event arrangerat av Mauritius Tourism Promotion Authority och det hölls på One & Only Royal Mirage, som är ett jättefint hotell här i Dubai. Det bjöds på en stor buffé med olika sorters mat från Mauritius och under middagen visades filmer med olika sevärdheter från den vackra ön.

Maten var riktigt god och kryddig, men utan att vara för stark. Jag gillade särskilt Octopus Vindaye, som är en rätt med bläckfisk i en curry gjord på gurkmeja- och senap, och jag åt så mycket och blev så mätt, att jag bara orkade smaka ett fåtal av de andra rätterna efter jag var klar med bläckfisken.

Efterrätt finns det dock alltid plats för och jag fick smaka Napolitaines, som är en sorts småkaka-sandwich med glasyr, samt en massa annat smått och gott, som jag inte kommer ihåg namnen på. Jag träffade också C som skriver bloggen LilOneOfTheAshes, och som jag har känt i många år. Det var riktigt länge sedan vi sågs sist, så vi såg till att sitta vid samma bord så vi kunde prata om allt som hänt sedan sist.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.