Dubai: Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage

Mauritius Now Gala Evening på One & Only Royal Mirage

Häromdagen var jag på Mauritius Now Gala Evening. Det var ett event arrangerat av Mauritius Tourism Promotion Authority och det hölls på One & Only Royal Mirage, som är ett jättefint hotell här i Dubai. Det bjöds på en stor buffé med olika sorters mat från Mauritius och under middagen visades filmer med olika sevärdheter från den vackra ön.

Maten var riktigt god och kryddig, men utan att vara för stark. Jag gillade särskilt Octopus Vindaye, som är en rätt med bläckfisk i en curry gjord på gurkmeja- och senap, och jag åt så mycket och blev så mätt, att jag bara orkade smaka ett fåtal av de andra rätterna efter jag var klar med bläckfisken.

Efterrätt finns det dock alltid plats för och jag fick smaka Napolitaines, som är en sorts småkaka-sandwich med glasyr, samt en massa annat smått och gott, som jag inte kommer ihåg namnen på. Jag träffade också C som skriver bloggen LilOneOfTheAshes, och som jag har känt i många år. Det var riktigt länge sedan vi sågs sist, så vi såg till att sitta vid samma bord så vi kunde prata om allt som hänt sedan sist.

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård