Dubai: Middag och drinkar på Boca i DIFC

Dubai: Middag och drinkar på Boca i DIFC

Boca är en bar/restaurang i DIFC, som jag har blivit riktigt förtjust i. Det är ett populärt ställe för happy hour-drinkar och det var också så vi började kvällen, när Pia och jag var där för några veckor sedan.

Vi började med ett glas mousserande vin och beställde sedan in lite mat till drinkarna. Boca har jättegoda oliver, som serveras på is och smakar helt underbart. Jag har ingen aning om, vad som gör, att de smakar så bra, men de är fantastiska och något man bara måste beställa, om man är på Boca. På menyn hittar man även ostron från Dibba, som är en stad vid vattnet i Fujairah, (ett emirat i östra delen av F.A.E. ).Gillar du ostron är det också en av de rätterna, du inte får missa på Boca. Förutom ostron och oliver fick vi pissaladière (en sorts fransk pizza med lök och sardiner) och en osttallrik, som tillsammans med det goda brödet vi fick serverat, fungerade fint som middag för två. Man kan också beställa huvudrätter på Boca, men jag föredrar att beställa smårätter som man kan dela på, så att man får smaka på flera olika saker från menyn.

Boca har stort fokus på lokala råvaror och hållbarhet, utan att kompromissa med smak och kvalitet. De har gjort ett enormt jobb med att hitta några av de bästa lokala råvarorna, och både mat, drinkar och service är alltid i topp, vilket gör Boca till ett av de allra bästa ställena att börja en utekväll i Dubai.


Boca, Gate Village 6, DIFC, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.