Dubai: Middag och drinkar på Boca i DIFC

Dubai: Middag och drinkar på Boca i DIFC

Boca är en bar/restaurang i DIFC, som jag har blivit riktigt förtjust i. Det är ett populärt ställe för happy hour-drinkar och det var också så vi började kvällen, när Pia och jag var där för några veckor sedan.

Vi började med ett glas mousserande vin och beställde sedan in lite mat till drinkarna. Boca har jättegoda oliver, som serveras på is och smakar helt underbart. Jag har ingen aning om, vad som gör, att de smakar så bra, men de är fantastiska och något man bara måste beställa, om man är på Boca. På menyn hittar man även ostron från Dibba, som är en stad vid vattnet i Fujairah, (ett emirat i östra delen av F.A.E. ).Gillar du ostron är det också en av de rätterna, du inte får missa på Boca. Förutom ostron och oliver fick vi pissaladière (en sorts fransk pizza med lök och sardiner) och en osttallrik, som tillsammans med det goda brödet vi fick serverat, fungerade fint som middag för två. Man kan också beställa huvudrätter på Boca, men jag föredrar att beställa smårätter som man kan dela på, så att man får smaka på flera olika saker från menyn.

Boca har stort fokus på lokala råvaror och hållbarhet, utan att kompromissa med smak och kvalitet. De har gjort ett enormt jobb med att hitta några av de bästa lokala råvarorna, och både mat, drinkar och service är alltid i topp, vilket gör Boca till ett av de allra bästa ställena att börja en utekväll i Dubai.


Boca, Gate Village 6, DIFC, Dubai

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård