Dubai: Millennium Place opening party

Ett nytt hotell, Millennium Place, har precist öppnat i Dubai Marina och innan Ramadan var Trine och jag inbjudna till opening party. Det var ett riktigt trevligt event med goda drinkar och mat från MasterChef-restaurangen på hotellet.

Personalen såg till att våra glas aldrig var tomma och att det alltid fanns ett fat med mat på väg åt vårt håll. Den rötbetsgravade laxen var fantastisk, og jag tror jag åt runt 10 laxbitar (slutade räkna till sist), för det var så underbart gott!

Millennium Hotels är en av Chelsea Football Clubs partners, så den norska fotbollsstjärnan och tidigare Chelsea-spelaren Tore André Flo var där för att berätta om sin karriär. Vi hade lovat pappa en bild på Tore Andreé Flo, så efter ett glas vin eller två vågade vi gå fram och fråga om ett foto. Som ni ser på bilden är Tore André Flo ungefär en meter längre än oss 🙂

Dagen efter skulle Trine tillbaka till Danmark tidigt på morgonen, så vi lämnade när festen just hade börjat komma riktigt igång, men vi lovade den trevliga personalen på Millennium Place att vi snart skulle komma tillbaka igen.

Här är en video från eventet:

Millennium Place, Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.