Dubai: Millennium Place opening party

Ett nytt hotell, Millennium Place, har precist öppnat i Dubai Marina och innan Ramadan var Trine och jag inbjudna till opening party. Det var ett riktigt trevligt event med goda drinkar och mat från MasterChef-restaurangen på hotellet.

Personalen såg till att våra glas aldrig var tomma och att det alltid fanns ett fat med mat på väg åt vårt håll. Den rötbetsgravade laxen var fantastisk, og jag tror jag åt runt 10 laxbitar (slutade räkna till sist), för det var så underbart gott!

Millennium Hotels är en av Chelsea Football Clubs partners, så den norska fotbollsstjärnan och tidigare Chelsea-spelaren Tore André Flo var där för att berätta om sin karriär. Vi hade lovat pappa en bild på Tore Andreé Flo, så efter ett glas vin eller två vågade vi gå fram och fråga om ett foto. Som ni ser på bilden är Tore André Flo ungefär en meter längre än oss 🙂

Dagen efter skulle Trine tillbaka till Danmark tidigt på morgonen, så vi lämnade när festen just hade börjat komma riktigt igång, men vi lovade den trevliga personalen på Millennium Place att vi snart skulle komma tillbaka igen.

Här är en video från eventet:

Millennium Place, Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård