Dubai: Ostron på The Maine

The Maine Oyster Bar, JBR Dubai

Ett av mina favoritställen på JBR är The Maine Oyster Bar. Restaurangen ligger precis vid stranden på JBR, och det är alltid trevligt därnere, särskilt om man får ett av borden utomhus.

Häromdagen gick Poul och jag en promenad längs JBR runt nio på kvällen och stoppade vid The Maine. Vi hade inte bokat bord, men vi hade båda såna ostron-cravings, så vi gick och frågade om de kanske hade ett bord för två utomhus? Och ja, det hade de.

Maine ligger på bottenvåningen på DoubleTree by Hilton, och man går genom hotellets parkeringskällare för att komma dit. Det är inte en restaurang som man bara råkar hitta, om man inte vet om att den finns, så det är sällan många turister där, men bland vi, som bor i området, är The Maine ett av de mest populära ställena att äta middag eller gå och ta en drink. Min kompis Jihan är stammis på The Maine, så jag hade hoppats att hon skulle vara där, men den kvällen var hon tyvärr hemma och sov.

The Maine har ett stort urval av ostron, och det finns alltid något gott på menyn. Jag föredrar de små och saftiga framför de stora, köttiga ostron, så vi fick ett dussin Fine de Claire, som alltid är bra.

Gillar ni ostron? Vilken typ av ostron föredrar ni?


The Maine Oyster Bar & Grill, DoubleTree by Hilton, JBR, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.