Dubai: Pool-tid

De flesta byggnader i Dubai Marina har en pool och ett gym, men standarden kan variera mycket, så det är något man ska tänka på när man väljer vilken byggnad man vill bo i. Ibland kan det betala sig att spendera lite extra på hyran för att bo i en byggnad med bra faciliteter istället för att behöva köpa inträde till pool och medlemskap till träningscenter externt. I den nya byggnad är poolområdet riktigt bra, så vi har inte varit på beach club sedan vi flyttade in.

Trine är här och hälsar på just nu, och hon är vid poolen varje dag. När jag går till poolen är det vanligtvis bara för att simma, och när jag är klar går jag tillbaka till lägenheten direkt. Trine däremot brukar sticka vid poolen, och hon kan stanna kvar i flera timmar. Jag tror hon känner fler av våra nya grannar än jag gör, och poolpersonalen känner igen henne, så hon behöver inte ens registrera sig, när hon går till poolen längre 🙂

Vår byggnad har också ett riktigt bra gym, och jag försöker gå till gymmet varje dag. Nu för tiden jobbar jag mycket med min online shop, och jag känner att mina dagliga träningspass ger mig den energi jag behöver för att hålla fokus och jobba hårt. Jag brukar köra riktigt korta pass, och jag tillbringar sällan mer än 30 minuter på gymmet, men det är vad som funkar för mig.

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård