Dubai: Saxophone Night på Level 43

Sommaren har så småningom lossat sitt heta, fuktiga grepp om Dubai och takbarsäsongen har börjat dra igång igen. Level 43 är takbaren på Four Points by Sheraton, och förra onsdagen var jag inbjuden till launch party för deras nya Saxophone Night. Jag hade inte besökt Level 43 tidigare, och jag såg fram emot att se hur utsikten var däruppe.

Det finns inte så många takbarer i Dubai i den höjden, och jag kan säga er att både utsikt och underhållning imponerade. DJ Sveta tog hand om spellistan medan saxofonisten Manuel Kev spelade saxofon över låtarna, när han tyckte det passade, och det lät riktigt bra.

Jämfört med andra takbarer i Dubai verkade Level 43 mer chill, som ett sådant ställe, där man skulle kunna sitta och prata med sina kompisar hela kvällen, men enligt den PR vi pratade med, går baren mer i party-mode under helgerna. Innan vi gick hem hann jag kolla igenom menyn, och det fanns ett bra och prisvärd urval av bar snacks, medan drinkarna var åt det dyrare hållet, men med tanke på den fantastiska utsikten samt att att man inte betalar inträde, så tycker jag ändå att prisnivån verkade helt okej. Om du är i Downtown eller DIFC och gillar saxofonmusik med utsikt, så kanske Level 43 på onsdagar är något för dig.

Level 43 Sky Lounge, Four Points by Sheraton, Sheikh Zayed Road, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.