Dubai: Saxophone Night på Level 43

Sommaren har så småningom lossat sitt heta, fuktiga grepp om Dubai och takbarsäsongen har börjat dra igång igen. Level 43 är takbaren på Four Points by Sheraton, och förra onsdagen var jag inbjuden till launch party för deras nya Saxophone Night. Jag hade inte besökt Level 43 tidigare, och jag såg fram emot att se hur utsikten var däruppe.

Det finns inte så många takbarer i Dubai i den höjden, och jag kan säga er att både utsikt och underhållning imponerade. DJ Sveta tog hand om spellistan medan saxofonisten Manuel Kev spelade saxofon över låtarna, när han tyckte det passade, och det lät riktigt bra.

Jämfört med andra takbarer i Dubai verkade Level 43 mer chill, som ett sådant ställe, där man skulle kunna sitta och prata med sina kompisar hela kvällen, men enligt den PR vi pratade med, går baren mer i party-mode under helgerna. Innan vi gick hem hann jag kolla igenom menyn, och det fanns ett bra och prisvärd urval av bar snacks, medan drinkarna var åt det dyrare hållet, men med tanke på den fantastiska utsikten samt att att man inte betalar inträde, så tycker jag ändå att prisnivån verkade helt okej. Om du är i Downtown eller DIFC och gillar saxofonmusik med utsikt, så kanske Level 43 på onsdagar är något för dig.

Level 43 Sky Lounge, Four Points by Sheraton, Sheikh Zayed Road, Dubai

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård