Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Dubai: Strandsäsong och nya skor från Jelly Bunny

Det är strandsäsong i Dubai och jag har under lång tid försökt hitta skor att ha vid poolen och på stranden. Jag går dåligt i flip-flops, men jag vill inte heller förstöra mina vanliga skor med sand och saltvatten. När jag var i Bangkok hittade jag dessa söta ballerinaskor i plast. De är från ett thailändsk märke som heter Jelly Bunny, och gjort för pool och strand.

Jag blev omedelbart förälskad i det gyllene, skimrande paret, vilket är perfekt för Dubais fancy beach clubs, men jag hittade också ett par i ljus rosa som var på rea och som visade mig vara sjukt sköna att ha på. Faktum är att de är så bekväma, att jag har börjat ha dem på mig, när jag går och handlar mat.
Den gigantiska solhatten är en gåva från min koreanska golfinstruktör. Han tyckte att jag behövde ett ordentligt skydd mot solen, och vad är bättre än en hatt på storleken med ett parasoll?

Jag köpte mina Jelly Bunny skor i deres butik i Siam Center, men de har butiker över hela Bangkok. Ni hittar den senate kollektionen (och ett jättejobbigt pop-up fönster) på Jelly Bunny’s website.