Dubai: Strandsäsong och nya skor från Jelly Bunny

Det är strandsäsong i Dubai och jag har under lång tid försökt hitta skor att ha vid poolen och på stranden. Jag går dåligt i flip-flops, men jag vill inte heller förstöra mina vanliga skor med sand och saltvatten. När jag var i Bangkok hittade jag dessa söta ballerinaskor i plast. De är från ett thailändsk märke som heter Jelly Bunny, och gjort för pool och strand.

Jag blev omedelbart förälskad i det gyllene, skimrande paret, vilket är perfekt för Dubais fancy beach clubs, men jag hittade också ett par i ljus rosa som var på rea och som visade mig vara sjukt sköna att ha på. Faktum är att de är så bekväma, att jag har börjat ha dem på mig, när jag går och handlar mat.
Den gigantiska solhatten är en gåva från min koreanska golfinstruktör. Han tyckte att jag behövde ett ordentligt skydd mot solen, och vad är bättre än en hatt på storleken med ett parasoll?

Jag köpte mina Jelly Bunny skor i deres butik i Siam Center, men de har butiker över hela Bangkok. Ni hittar den senate kollektionen (och ett jättejobbigt pop-up fönster) på Jelly Bunny’s website.

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård