Dubai: StudioRepublik – Mer än bara ett gym

StudioRepublik Dubai

I onsdags var jag inbjuden till öppningseventet på StudioRepublik, som är ett nytt gym i Dubai. Faktiskt vore det en underdrift att kalla StudioRepublik for ett gym, for det är så mycket mer än bara träning. De har en musikstudio, som man kan hyra och spela in sina egna låtar, samt flera scener där spirande skådespelare och artister kan uppträda. Man kan också ta dans-, sång- och skådespelarkurser, vilket jag tycker är riktigt coolt.

På öppningseventet hade jag anmält mig till morgonyoga klockan 06:30, men ju närmare dagen kom, desto mer medveten blev jag om att det inte fanns en chans, att jag skulle gå upp så pass tidigt för ett yogapass, så jag avbokade och registrerade mig i stället för Be Barre som började klockan 9:30. Det var ett riktigt gott pass och instruktören lyckades jättebra med att hitta en svårighetsgrad och intensitet som funkade för alla i gruppen. Efteråt åt vi frukost på caféet, innan vi fick en visning av gymmet. StudioRepublik är det största gymmet jag någonsin har besökt, så jag höll mig nära gruppen hela tiden, så jag inte skulle gå vilse.

Då jag var i New York, brukade jag träna på Equinox och jag testade också några Barre-pass, men jag hade glömt hur tufft det var. Sedan i onsdags har alla muskler (även dem jag inte visste jag hade) gjort ont, och jag har varit tvungen att gå med pyttesmå steg för att lindra smärtan. Jag har anmält mig till hiphop på lördag men nu får vi see om mina ben orkar:)


StudioRepublik, Eiffel Building 1, SZR, Dubai

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.