Dubai: StudioRepublik – Mer än bara ett gym

StudioRepublik Dubai

I onsdags var jag inbjuden till öppningseventet på StudioRepublik, som är ett nytt gym i Dubai. Faktiskt vore det en underdrift att kalla StudioRepublik for ett gym, for det är så mycket mer än bara träning. De har en musikstudio, som man kan hyra och spela in sina egna låtar, samt flera scener där spirande skådespelare och artister kan uppträda. Man kan också ta dans-, sång- och skådespelarkurser, vilket jag tycker är riktigt coolt.

På öppningseventet hade jag anmält mig till morgonyoga klockan 06:30, men ju närmare dagen kom, desto mer medveten blev jag om att det inte fanns en chans, att jag skulle gå upp så pass tidigt för ett yogapass, så jag avbokade och registrerade mig i stället för Be Barre som började klockan 9:30. Det var ett riktigt gott pass och instruktören lyckades jättebra med att hitta en svårighetsgrad och intensitet som funkade för alla i gruppen. Efteråt åt vi frukost på caféet, innan vi fick en visning av gymmet. StudioRepublik är det största gymmet jag någonsin har besökt, så jag höll mig nära gruppen hela tiden, så jag inte skulle gå vilse.

Då jag var i New York, brukade jag träna på Equinox och jag testade också några Barre-pass, men jag hade glömt hur tufft det var. Sedan i onsdags har alla muskler (även dem jag inte visste jag hade) gjort ont, och jag har varit tvungen att gå med pyttesmå steg för att lindra smärtan. Jag har anmält mig till hiphop på lördag men nu får vi see om mina ben orkar:)


StudioRepublik, Eiffel Building 1, SZR, Dubai

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård