Dubai: T-lounge by Dilmah på Pullman

t-lounge by Dilmah på Pullman, Dubai Blogg

Igår var jag inbjuden till relaunch av The t-lounge by Dilmah på Pullman-hotellet. Det var en riktigt trevlig tillställning och jag fick prova många olika sorters te. Det fanns grönt te, vitt te, svart te och några enstaka örtteer och teet serverades både varmt och kallt, samt som ingrediens i olika mocktails (cocktails utan alkohol).

Plockmaten på high tea-buffén hade noggrant valts ut för att passa ihop med teet, och jag blev förvånad över hur gott det faktiskt var med te tillsammans med salt mat, då jag mest brukar associera en kopp varm te med kakor och bakelser. Testa varma chevre mackor tillsammans med en kopp svart te, det är jättegott.

Dilmah är ett familjeägt teföretag från Sri Lanka, och Dilmahs vd, Dilhan C. Fernando var på eventet och höll ett passionerat tal om te. Mycket interessant att lyssna på och kul att företaget fortfarande är 100% familjeägt. Loungen kommer även att fungera som ett galleri, så att man kan njuta av den fina konsten medan man drickar sitt te. Under eventet var konstnären och yogagurun Bharat Thakur och hjälpte till med att måla en t-loung-tavla, som senare kommer att visas upp i loungen.

Det är alltid intressant med events där man lär sig något nytt, och jag gick därifrån med mycket ny kunskap om te samt en aptit på att lära mig mer. Jag blev också påmind om att det är dags att sluta med min dåliga vana att lämna tepåsen i koppen, medan jag dricker; om teet brygger för länge kommer nämligen smaken att förstöras:)

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.