Färöarna: Lunch på Bitin i Tórshavn

Lunch på Bitin i Tórshavn, Färöarna Blogg

Den ursprungliga planen var att resa till Svínoy efter en enkelt natt i Tórshavn, men Polles mamma ringde på morgonen den dag vi skulle resa och bad oss ​​vänta en dag till. Det blåste riktigt mycket norrut, där Svínoy ligger, och hon tyckte inte att vi skulle ta färjan, så vi bokade istället två platser på helikoptern.

Vi hade en härlig dag i Tórshavn, där vi åt lunch på ett nytt smörgåscafé, som heter Bitin. Jag fick en stor skål med oskalade räkor, som var mer än tillräckligt för två räksmörgåsar. Jag fick också en smörgås med makrill och dragonmajonnäs, medan Polle fick en smörgås med stekt kolja och räkor, toppad med en stor klick laxmousse. Polles smörgås var lite tung och klumpig, och jag tror inte att jag skulle vilja beställa en sådan igen, men räkorna och makrillsmörgåsen var båda riktigt goda och definitivt något jag skulle rekommendera att ni provar, om ni råkar vara i Tórshavn och äter på Bitin.

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård