Frukt och yoghurt – En bra start på dagen

Yoghurt och frukt, en bra start på dagen

Om du följer mig på Instagram vet du, att jag äter väldigt mycket frukt och yoghurt till frukost nuförtiden. Det är så gott med färsk frukt, men när jag vaknar vill jag ha någonting att äta snabbt, och jag skulle aldrig få för mig att skiva ananas kl. 6 på morgonen, nej tack. I stället har jag börjat skära ut frukten för min frukost i förväg, två gånger per vecka, för med undantag av banan, klarar de flesta frukter och bär sig utmärkt 3-4 dagar i kylskåpet.

Mina favoritfrukter just nu är papaya, pomelo, dragon fruit och kiwibär, men jag försöker variera, så jag inte tröttnar på något. Det tar bara 20 minuter att skära ut frukten, som jag sedan lägger i små portionsskålar, så att de är redo att ta ut och äta.

Ha i lite yoghurt, granola och kanske lite acai- eller havtornpulver, och honung om du har en söt tand. Voila! Jättegod frukost på under två minuter.

I Dubai har de varma sommarmånaderna äntligen tagit slut, så jag brukar sitta ute på terrassen och äta min frukt och yoghurt. Det är underbart därute vid den tiden på dygnet, där det enda man hör är papegojorna som pratar med varandra i palmerna. Jag uppskattar verkligen dessa tysta morgnar, och jag tar mig god tid. Jag gillar att avsluta med en kopp te eller kaffe innan jag sätter igång med dagens jobb. Dock försöker jag skära ner på kaffet och dricka mer te istället, men jag tycker det är svårt att vara förutan min morgon-latte.

God morgon från Dubai:)

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.