Kycklingfötter på The Sky – Koreansk restaurang i Dubai

Häromdagen åt min kompis Peter och jag middag på The Sky, som är en koreansk restaurang på Golden Tulip Hotel i Al Barsha och en av Peters favoritrestauranger i Dubai.

Ägarna är koreanska, och det är mamman i familjen som utbildar kockarna i hur man får maten att smaka som i Korea.

De flesta av gästerna på The Sky är koreaner, och restaurangen gör inte mycket reklam, så om man inte vet att den finns, är det inte ett ställe man bara råkar hitta vid ett tillfälle. Den kvällen vi var där, var Peters koreanska kompis också där och åt med sin fru, så vi flyttade till deras bord och åt tillsammans. Vi råkade på något sätt prata om kycklingfötter, som är en populär snack i Korea. Man tar ut benet från fötterna, och sedan steker man kycklingfötterna i en chilisås som ofta är så spicy att man knappt kan andas. Peter berättade, att han aldrig hade ätit kycklingfötter, och innan vi kunde säga emot, hade hans kompis beställt in kycklingfötter så att Peter kunde smaka. Kycklingfötter är mestadels brosk, och strukturen är lite som gummi, men såsen är riktigt smarrig.

Ni kan se vad Peter tycker om kycklingfötterna i videon nedan:

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.