Lördag i Dubai: Ladies’ Night på Q43

Det är alltid Ladies’ Night någonstans i Dubai, och på lördagar är Ladies’ Night på Q43 på Media One-hotellet en klassiker. Deras Ladies’ night-erbjudande har ändrats genom åren, men nu för tiden får man all-you-can-drink från ett urval av cocktails och vin hela natten för 59AED samt 50% rabatt på matmenyn. Det är en riktigt bra deal för såna som jag, som tycker, att de bästa utekvällarna börjar med god mat.

Vi beställde tonfisktartar ochråbiff till förrätt, för rått är alltid gott, så länge ingredienserna är av god kvalité. Vi fick också grillad bläckfisk, som smakade bra, även om såsen var lite för söt för för mig. Efter förrätten delade vi en 300g biff med chimichurri och sallad. Biffen var välmarmorerat och perfekt steakt (mera röd än medium), och så stor att vi knappt orkade äta upp den.

Jag var redan mätt, men man kan inte säga nej till 20 AED-dessert (efter rabatten), så jag fick en chokladfondant till efterrätt. Trine gillar inte i desserter (åtminstone inte dem i fast fast form), så hon fick en stor röd cocktail istället. När vi nästan var klara med att äta kom min kompis Peter förbi. Han var på väg till flygplatsen för att hämta sin flickvän, så han tänkte titta förbi och ta en kaffe. Han jobbar just nu med att skriva en bok om Dubai, så vi fick en uppdatering om hur det går med projektet. Det låter riktigt spännande och det ska bli kul att läsa det slutgiltiga resultatet.

Q43, Media One Hotel, Media City, Dubai

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård