Los Angeles: Dagsutflykt till Balboa Island

Balboa Island, Los Angeles day trip

Balboa Island består av 3 konstgjorda öar som alla är anslutna till Newport Beach med en bro. Gatorna är smala, och husen är små men vackra. Hela miljön bara skriker kreativitet och inre lugn på ett sätt som gör att man får lust att skriva en dikt, måla en tavla eller eller ta en bild 🙂

Många av husen mot havet har egen båtplats så man kan gå rakt från huset och ner i båten. Hur underbart är inte det?

Det tog bara runt en timma att gå runt huvudön, och när vi kom tillbaka till huvudgatan kunde vi inte låta bli att titta på annonserna som fanns i de lokala fastighetsmäklarnas fönster. Titta och drömma ..

Husen i det här området är inte billiga och senare fick jag reda på att Balboa Island faktiskt är ett av de dyraste områdena att köpa fastigheter i Orange County.

Om man besöker Balboa Island förstår man snabbt varför. Balboa Island är verkligen ett underbart ställe och en av de vackraste platserna vi har besökt på denna resa.

Jag har en lotteri-lista, där jag noterar saker jag vill köpa eller ställen där jag vill bo i fall jag vinner lotteriet. Balboa Island, du finns nu officiellt på den listan!

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård