New York: Culture – Cookies och Kaffe

New York: Culture - Cookies och Kaffe

Culture Espresso gör verkligen bra kaffe, och som en extra bonus bakar de också några underbart goda Chocolate Chip Cookies. Det mysiga caféet på 38th Street har begränsat med sittplatser, men jag hade tur att få plats vid det långa bordet i mitten av caféet.

Culture’s Chocolate Chip Cookie tog hem priset som Nordamerikas bästa Chocolate Chip Cookie i en stor cookie-tävling, där de tävlade mot tungviktare som Levain. Som du kanske minns från mitt tidigare inlägg, är Levain’s Chocolate Chip Walnut Cookie min absoluta favoritcookie, men Culture’s Chocolate Chip Cookie är också riktigt bra, särskilt för ni som föredrar traditionella, lite plattare cookies än de man får hos Levain.

Kaffet hos Culture Club är i en egen liga och långt bättre än det kaffe de serverar hos Levain, så när man ser på det totala antalet poäng (cookie-poäng + kaffe-poäng), är Culture Espresso enligt mig faktiskt ett pyttelite bättre val. Med andra ord: Om jag bara var sugen på cookies och var lika långt från Levain och Culture, skulle jag välja Levain. Men om jag ville ha både gott kaffe och goda cookies, skulle jag välja Culture. Makes sense?

Culture Espresso, 72 W 38th St, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop