Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Handgjord Anteckningsbok – Ljusblå

Borderline Collective

320,00kr.

Vacker handgjord anteckningsbok inbunden i handvävt bomullstyg. Anteckningsboken har 100 sidor, redo att fyllas med teckningar, tankar och idéer. Stängs med konstlädersnöre, som också bidrar till att ge boken ett snyggt, rustikt utseende.

Mitzie Mee – Sanne: Jag har alltid med mig en anteckningsbok från Borderline, när jag är på språng. Jag använder främst anteckningsboken, när jag får en idé, som jag snabbt behöver skriva ner, ofta i kombination med en ful illustration som hjälper till att ge mening åt allt, så att jag kan komma ihåg vad jag tänkte och senare kan arbeta vidare med idén. Jag har också alltid en anteckningsbok liggande på nattduksbordet, så att jag kan skriva ner idéer efter läggdags och hålla mobilen avstängd.

Läs blogginlägget om anteckningsböcker >>

Mått: 13,7 cm x 19,8 cm
Färg: Ljusblå med ränder

Tillverkad i Thailand

Mitzie Mee Shop

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves