Ketut Bali Haremsbyxor – Blå

Ketut Riyanti
Stl. 38-40

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Superbekväma haremsbyxor i mjuk, handvävd bomull med lös passform och resår med dragsko baktill i midjan. Byxorna är verkligen unika (det finns bara få exemplar av varje mönster/färgkombination) och så bekväma, att man bara vill ha på dem hela tiden. Perfekta för meditation och avkoppling hemma, men även snygga med en tank top och platta skor, eller varför inte styla dem med högklackat för en chict, boho, party-look.

Ubud har många yogaturister, och Ketut Riyanti har specialiserat sig på lounge wear och bekväma kläder.  Ketut hade märkt att många av yogaturisterna, som gick förbi hennes butik på väg till yogastudion, hade på sig dessa mjuka, löst sittande bomullsbyxor, och en dag beslutade hon sig för att designa sin egna version. Genom att kombinera drop-crotch-stilen med handvävt ikat-tyg, som Ketut köper från vävare i hennes hemby, lyckades det henne att skapa denna fina version av yoga joggers/haremsbyxor.

Storlek M, passar svensk storlek 38-40.

Storleksguide:

Midja (elastisk): 74-80cm, Längd: 80cm, Innerbenslängd: 45cm

Färg: Blå med mönster

Material: 100% bomull

Tillverkad i Bali, Indonesien.

 

Om Ketut Riyanti, Kvinnlig skräddare i Ubud, Fair Fashion från Bali

Ketut Riyanti - Kvinnlig skräddare i Ubud, Bali

Ketut Riyanti är en kvinnlig skräddare i Ubud. Hon designar själv kläderna hon syr, och hennes unika designs och skickliga hantverk är något man lägger märke till med en gång, man träder in i hennes skräddarbutik.

Ubud har många yogaturister, och Ketut har specialiserat sig på lounge wear och bekväma kläder. En av Ketuts bestsellers är hennes version av yoga joggers/haremsbyxor i handvävd ikat bomull.

Ketut designar även många vackra plagg i upcycled siden, som hon köper på den lokala marknaden, där resttyger från Indonesiens textilindustri säljs till lokala skräddare och designare. Ketut besöker ofta marknaden och lägger mycket tid på att hitta det vackraste tyget i mönster och färger, som passar hennes stil. 

Läs mer om Ketut Riyanti >>

Mitzie Mee Shop