Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Fjärilsörhängen – Athens

Jewelry Art by Mim

595,00kr.

Jag hittade de vackra fjärilsörhängena i en liten butik på en marknad i Bangkok, och jag kunde inte motstå de vackra färgerna och noggrant utformade detaljerna. De handgjorda fjärilsörhängena är mer än bara accessoarer, de är små, bärbara konstverk. Kroken som går genom örat är gjord av sterlingsilver och fjärilen är i handmålad mässing, avsedd för smycken.

Kroken som går igenom örat är gjord av sterlingsilver, och den handmålade fjärilen är gjord av mässing. Detaljerna på fjärilarna är fantastiska, med fina linjer och mönster som gör dem minst lika vackrare som riktiga fjärilar.

Material: Mässing och silver

Färg: Grön/svart

Längd: 65mm

Tillverkat i Thailand

 

Vem har gjort örhängena?

Örhängena är designade och tillverkade av Mim, som är en ung kvinnlig designer och smyckessmed. Nammon, som är Mims syster, är engelsklärare och tillsammans driver de två systrarna den lilla butik. Allt är handgjort, så ingen av örhängena är exakt lika.

Här är några ord från Mim:

Hej, jag heter Mim. Jag har alltid varit intresserad av smyckedesign, så efter att ha avslutat mina universitetsstudier tog jag en kurs i smyckestillverkning. Jag älskar fjärilar och fåglar, så de återkommer i många av mina designer. 

Shop Accessoarer

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves