The Butcher – Nytt burgerställe i Dubai Marina

Reklam för The Butcher: Jag var gäst hos The Butcher och jag betalade inte för mat och dryck

The Butcher är en ny gourmet-burgerrestaurang i Dubai Marina. Restaurangkedjan är ursprungligen från Amsterdam, där de är kända för att laga alla sina hamburgare med Aberdeen Angus-nötkött av hög kvalité.

Vi fick The Daddy och The Butcher With Cheese, och båda burgarna var riktigt goda. The Butcher var en klassisk hamburgare med sallad och tomat, och den tillräckligt stor för att räknas som middag. The Daddy var ännu större, och hade utöver de traditionella burger-ingredienserna också BBQ-sås och nötköttsbacon. En stor burgare för en stor aptit.

Personalen tyckte också att vi skulle prova The Butcher’s Popcorn Chicken och Sweet Potato Fries och vi sa inte nej. Jag beställer vanligtvis vanliga pommes frites med min hamburgare, för jag tycker ofta de är mjuka och tråkiga, men på The Butcher var de krispiga och smakade jättegott doppade i den medföljande chipotlesåsen. Deras Popcorn Chicken smakade helt ok, men det var nog inget jag skulle beställa igen. Inte för att det inte smakade bra, utan för att en hamburgare med pommes frites är mer än tillräckligt med mat för mig.

Jag gillar milkshake med min hamburgare och The Butcher’s Peanut Butter Milkshake var verkligen god. Den var inte för söt och peanut-butter-smaken passade väldigt bra ihop med hamburgaren. Chokladmilkshaken var en måltid (eller en mycket tung efterrätt) i sig själv, så jag var glad att den inte dykte upp förrän efter att vi var klar med hamburgarna.

Det ska ni beställa: The Butcher With Cheese och en Peanut Butter Milkshake

The Butcher, Marina Gate, Dubai Marina, Dubai

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård