Yoga, golf och vild dans framför tv:n

Emirates Golf Club, Dubai

Innan covid-19 tränade jag mest på löpbandet på gymmet i vår byggnad, men efter covid-19 har mina träningsvanor förändrats drastiskt, och numera föredrar jag att träna hemma framför tv: n. Jag har anmält mig till Yoga Barn Online, så jag har tillgång till ett till synes oändligt urval av yoga och meditationspass från underbara Yoga Barn i Ubud, Bali. Jag gör vanligtvis Yin yoga eller yoga Nidra strax innan jag går och lägger mig på kvällen, men ibland tar jag också en paus från datorskärmen under dagen och gör yoga för att slappna av och rensa huvudet.

De dagarna, där jag känner för att få upp pulsen, letar jag runt på YouTube efter dance workouts. Jag har aldrig varit bra på att dansa (faktiskt är jag extremt dålig), för jag har ingen rytm i kroppen överhuvudtaget, och jag har undvikit danslektioner eftersom jag inte ville distrahera andra människor med mina konstiga dance-moves. Ensam framför tv:n distraherar jag bara mig själv, så då kan jag verkligen släppa loss och dansa ugly dance 🙂 Jag gillar Popsugars dansvideor med Keaira, men annars tycker jag också att är Pamela Reif’s dance workouts är också bra och framför allt väldigt enkla att följa.

På morgonen spelar jag golf och jag försöker komma iväg och träna alla vardagar. Jag går upp klockan 5 och äter en lång och mysig frukost medan jag går igenom min inkorg och planerar vad som ska göras under dagen. Klockan 6 åker jag iväg till driving range, och det brukar vara nästan är tomt vid denna tid på dagen, vilket jag gillar. Att få slå bollar medan man ser solen stiga upp är ren terapi, och för mig är det det perfekta sättet att starta dagen.

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård