Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Jigott Black Snail Real Ampoule Mask

Jigott
27ml

25,00kr.

Jigott Black Snail Real Ampoule Mask är en sheet mask för dig, som är nyfiken på hudvård med snigelsekret. Masken innehåller extrakt från svart snigelslem, som verkar regenererande och lugnande på huden. Dessutom innehåller masken honung och olika växtextrakt med fuktgivande och utjämnande effekt, samt grönt te-extrakt som hjälper huden att motstå skadliga påverkningar från miljön och för tidigt åldrande.

Masken passar alla hudtyper och ger en hälsosam glöd och fräsch utseende. Den är särskilt bra att använda på eftermiddagen om du ska ut på kvällen.

 

Så här använder du Jigott Black Snail Real Ampoule Mask

Ta ut masken från förpackningen och placera den över ansiktet. Ta bort masken efter 15-20 minuter och applicera eventuellt överskott av produkten på ansiktet. Du behöver inte skölja med vatten, men om du ska lägga makeup kan det vara bra att vänta ytterligare 20-30 minuter tills maskens ingredienser har trängt in i huden. Därefter kan du använda en mist eller toner på en bomullsrondell för att ta bort eventuella rester av ampoul-produkten innan du lägger makeup.

 

Ingredients: Water, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hydroxyethyl cellulose, Betaine, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica Seed Extract, Honey Extract, Snail Secretion filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extrat, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Phenoxyehanol, Fragrance.

 

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves