Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Antioxidant Foaming Cleanser – Resestorlek

Schwanen Garten
30ml

85,00kr.

Antioxidant Foaming Cleanser är en mild cleanser med växtbaserat surfaktant, som rengör huden effektivt. Antioxidant Foaming Cleanser passar de flesta hudtyper och är särskilt effektiv mot tilltäppta porer och oren hud.

Mitzie Mee – Sanne: Resestorleken är perfekt att ta med på weekendresor eller semestern. Tillräckligt för en veckas användning morgon och kväll.

30 ml

 

Hur använder man Schwanen Garten Antioxidant Foaming Cleanser?

Antioxidant Foaming Cleanser används för att rengöra huden morgon och kväll. 1-2 pump skum masseras in i fuktig hud i 30-50 sekunder. Skölj med ljummet vatten.

 

Om Schwanen Garten

Schwanen Garten grundades av två koreanska forskare, Sung Hyun och Suan, som träffades när de båda var utbytesstudenter i Skt. Petersburg för över 25 år sedan. Paret gifte sig sedan, men kort efter bröllopet dog Suans mamma i cancer, vilket fick paret att börja forska i alternativ och förebyggande medicin. De fokuserade särskilt på kroppens immunförsvar samt antioxidanter, som har visat sig att kunna stoppa den kemiska reaktion, som skapar fria radikaler och orsakar cellskador och åldring. Under forskningsarbetet upptäckte de vilken avgörande roll antioxidanter spelar för att stärka immunförsvaret.

Sung Hyun och Suans forskning tog för allvar fart när paret återvände till Seoul. Efter utbytesvistelsen i Ryssland fördjupade sig forskarparet i arbetet med tesen om att ett starkt immunförsvar och massor av antioxidanter är nyckeln till hälsa och välbefinnande. Efter flera år och otaliga vetenskapliga experiment i deras eget laboratorium var Sung Hyun och Suan äntligen redo att lansera sin egen serie av hudvårdsprodukter, Schwanen Garten, utvecklad i Seoul, och baserad på antioxidanter deriverade från naturliga ingredienser.

Läs mer om Schwanen Garten på Mitzie Mee Blogg >>

 

Ingredienser: Vand, Decyl Glucoside, Glycerin, Propanediol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Oil, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces/Viscum Album (Mistelten) Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Larix Sibirica Wood Extract, Salix Alba (Piletræ) Bark Extract, Origanum Vulgare Leaf (Oregano) Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Portulaca Oleracea Extract

 

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves