Jag hade bara fem dagar i Florens, men jag blev verkligen förälskad i staden. Det finns så mycket att se, och maten är fantastisk. Dessutom är staden mycket promenadvänlig, och …
Jag hade bara fem dagar i Florens, men jag blev verkligen förälskad i staden. Det finns så mycket att se, och maten är fantastisk. Dessutom är staden mycket promenadvänlig, och …
Fresh! är ett fint litet spa i Ubud. Här har man specialiserat sig på behandlingar med ingredienser från naturen, och detta koncept har hjälpt Fresh! att bygga upp en solid …
Jag överdriver inte när jag säger att Sicilien är ett riktigt paradis för matälskare, för ön är full av färska frukter och grönsaker, och i havet runt ön finns fisk …
Jag hade bara fem dagar i Florens, men jag blev verkligen förälskad i staden. Det finns så mycket att se, och maten är fantastisk. Dessutom är staden mycket promenadvänlig, och …
Fresh! är ett fint litet spa i Ubud. Här har man specialiserat sig på behandlingar med ingredienser från naturen, och detta koncept har hjälpt Fresh! att bygga upp en solid …
Jag överdriver inte när jag säger att Sicilien är ett riktigt paradis för matälskare, för ön är full av färska frukter och grönsaker, och i havet runt ön finns fisk …
Häromdagen gick Tina och jag ut för att äta lunch i Montclair. Vi hade egentligen tänkt gå till Faubourg, som är en gammal favorit, men så fick vi syn på …
Mangosäsongen i Thailand sträcker sig från april till juni, och även om man kan få tag på mango året om, är det under dessa månader de smakar som allra bäst. …
Vi äter massor av fläskkött i Danmark, så det kom nog inte som någon stor överraskning att det var stekt fläsk som tog hem priset som Danmarks nationalrätt år 2014. …
Runt påsk gör barnen i Danmark brev med rim och gåtor, så kallade “gækkebreve”. Själva brevet är ett vitt papper, konstfullt utskuret, ofta som en snöflinga eller spets. Dessa pappersklipp …
Rung Rueang har varit mitt favoritställe för nudlar sedan mitt första besök för över 10 år sedan. Det var Annie som berättade för mig om Rung Rueang när jag bad …
När man reser med sina foodie-kompisar har mat och restauranger högsta prioritet, så redan innan vi ankom till San Francisco, hade vi en grov skiss över vad vi skulle äta, …
Målet med min resa till Engelberg var att besöka toppen av Titlis, så trots att det var lite molnigt den dagen jag anlände, bestämde jag mig ändå för att åka …
Senast jag besökte AC i Norge, föreslog hon att vi skulle åka ut och fiska makrill. Det lät spännande, och vädret var fint, så efter frukosten gav vi oss iväg …
Glöm allt om Pho, för i Hoi An är det Cao Lau som gäller. Cao Lau är en sorts nudelsoppa utan nudlar. Förvirrad? Tänk tjocka vita nudlar, färska örter och …
Det kan vara lite av en utmaning att öppna en kokosnöt, särskilt om du inte har provat det förut. Med rätt teknik är det dock faktiskt ganska överkomligt, och när …
Jul i Tivoli är verkligen något speciellt. Från slutet av november och genom hela december är den gamla nöjespark omvandlad till en fascinerande bubbla av julstämning och vintermagi. När mörkret …
En av mina thailändska favoriträtter är den spicy och syrliga tom yum-soppan, och på P’Aor serverar de en av de bästa versionerna jag någonsin smakat. Jag brukar beställa en portion …
Att dricka morgonkaffe på Tea Garden i Mae Sot är en härlig upplevelse. Kaffet är färskbryggt från bönor som kommer från små kaffefarmer i norra Thailand, där bergen är högre. …
Sahm är en cocktailbar på en av de mer anonyma gatorna i Apgujeong. När man kliver in genom dörren möts man av en intim och exklusiv atmosfär som gör att …
Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …
Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …
Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …
Tina tog ett senare flyg än jag, så hon anlände först till Vegas sent på kvällen. Jag hade förberett en välkomstdrink åt oss i form av en jättestor daiquiri från …
Medan jag väntade på att checka in på hotellet gick jag en promenad längs Main Street för att hitta ett ställe att äta sen frukost. Klockan var runt 12 på …
Jag brukar annars säga att jag har blivit för gammal för att vilja stå i kö, oavsett om det är för mat eller för disco, men i Vegas gör jag …
Våren är här, och det är dags att säga adjö till de tunga vinterkläderna och ta tillbaka färgerna till garderoben. Tie-dye-sjalar är ett riktigt bra sätt att introducera lite …
Mitzie Mee • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • Danmark • CVR: 39272768
©Fair Fashionista ApS 2022 – All rights reserved