Matcha Latte Mix

Matcha Magic
200g

195,00kr.

Med Matcha Latte Mix från Matcha Magic kan du göra Matcha Latte hemma hos dig själv, som smakar precis lika gott som det man får serverat på ett dyrt café.

Det här är en av de allra bästa matcha latte-mixer jag någonsin har provat. Många matcha latte-blandningar är alldeles för söta för mig, men den här är precis lagom. Matchan är sötad med indonesiskt kokossocker, som har en läcker karamelliknande smak, som passar riktigt bra ihop med smaken av matcha.

Så här gör jag matcha latte med Matcha Latte Mix:

Mitt sätt att tillreda matcha latte skiljer sig lite från den metod som rekommenderas på förpackningen, men jag tycker att det blir bäst så här:

Blanda 1-2 tsk. Matcha Latte Mix med lite kokande vatten i en stor kopp eller ett stort glas. Rör om ordentligt så att pulvret löser sig väl.

Värm mjölk i en kastrull eller med en mjölkskummare och häll sedan över den i koppen med Matcha Latte Mix. Klar att dricka!

200g (räcker till 20-30 koppar)

Ursprungsland: Japan

Ingredienser: kokossocker (80%), japansk matcha (20%)

Om Matcha Magic

Matcha Magic säljer främst matcha från Kagoshima och Uji i Japan. Matcha Magic handlar direkt med matchaproducenterna i Japan. På detta sätt undviker man många mellanhänder, och kan därmed erbjuda en produkt av hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Mitzie Mee Shop