Sardiner i Olivtapenade

Capitaine Nat’
115g

65,00kr.

Vackra stora sardiner i svart olivtapenade. De smakar fantastiskt på en skiva rostad baguette, men är också utmärkta i en sallad med potatis, gröna bönor och ägg. Sardinerna är handpackade och ångkokade för att bevara både smak och konsistens. Den stilfulla asken är designad av Maya François.

115g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: sardiner, olivtapenade (svarta oliver, extra jungfruolivolja, ansjovis, kapris, kryddörter), solrosolja, havssalt

Allergener: Fisk

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ är ett franskt märke känd för sina gourmetfiskkonserver, med ett starkt fokus på smak och kvalitet. Märket är baserat i södra Frankrike och erbjuder en produktlinje med flera varianter av konserverad vildfisk. Capitaine Nat’ utför strikt kontroll över sin leveranskedja och produktionsprocesser, och deras fiske är certifierat av Friend of the Sea, som har en nolltolerans  policy mot olagligt fiske. Företaget arbetar direkt med sina leverantörer och ställer höga krav på kvalitet och etik.

Capitaine Nat’ använder ångkokning, en metod som behåller smaknyanserna och resulterar i en mindre fet och lättare smältbar produkt än fiskkonserver tillagade på det mer traditionella sättet med fritering i olja. Resultatet är exceptionellt smakrika produkter.

Mitzie Mee Shop