Hallon & Macaron Marmelad

Confiture Parisienne
250g

170,00kr.

Verkligen god marmelad med en intens smak av hallon och en söt touch från krossade macarons. Marmeladen har en ganska grov konsistens och passar väldigt bra på en skiva franskbröd eller som tillbehör till olika desserter.

Du kan också röra ner en matsked av marmeladen i en portion grekisk yoghurt och dekorera med färska hallon för en frukost som smakar dessert 🙂

250g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: Färska hallon, oraffinerat rörsocker, citron, macaron (florsocker, mandelmjöl, äggvita, socker, förtjockningsmedel: xantangummi, färgämne: E120), citruspektin.

 

Om Confiture Parisienne

2015 bestämde sig Nadège Gaultier och Laura Goninet för att starta Confiture Parisienne. Deras mål var att skapa fantastiska marmelader genom att använda utsökta ingredienser av högsta kvalitet. Många av recepten leker med unika, oväntade smakkombinationer, men själva tillagningen är helt traditionell och sker för hand i den lilla fabriken i Paris. Det tillverkas endast små satser åt gången, och marmeladerna får sjuda i kopparpannor tills konsistens och smak är helt perfekt.

Confiture Parisienne är även känd för sin stiliga förpackning, vilket gör produkterna perfekta att ge bort som gåva, eller ha framme som dekoration.

Mitzie Mee Shop