Apelsin & Vanilj Marmelad – 100g

Confiture Parisienne
100g

80,00kr.

Fin fransk apelsinmarmelad gjord på färska apelsiner med äkta Bourbonvanilj, som framhäver apelsinsmaken och tillför en extra dimension av sofistikerad, subtil sötma.

Marmeladen är riktigt god till pannkakor och vaniljglass, men också fantastisk som fyllning i bakverk eller tillsammans med starkare sorters ost. Smakar även underbart på en skiva brioche eller som topping på en apelsinpannacotta.

Orange Vanilj-marmeladen är en del av Confiture Parisiennes nya marmeladserie DUO. Serien består av marmelader som blandar två spännande smakvarianter, ofta en frukt kombinerad med en blomma eller ett krydderi.

100g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: Apelsin, rörsocker, citron, pektin från citron, vanilj

 

Om Confiture Parisienne

2015 bestämde sig Nadège Gaultier och Laura Goninet för att starta Confiture Parisienne. Deras mål var att skapa fantastiska marmelader genom att använda utsökta ingredienser av högsta kvalitet. Många av recepten leker med unika, oväntade smakkombinationer, men själva tillagningen är helt traditionell och sker för hand i den lilla fabriken i Paris. Det tillverkas endast små satser åt gången, och marmeladerna får sjuda i kopparpannor tills konsistens och smak är helt perfekt.

Confiture Parisienne är även känd för sin stiliga förpackning, vilket gör produkterna perfekta att ge bort som gåva, eller ha framme som dekoration.

Mitzie Mee Shop