Mae Sot: Morgonkaffe på Tea Garden – En underbar start på dagen

Mae Sot: Morgonkaffe på Tea Garden – En underbar start på dagen


Att dricka morgonkaffe på Tea Garden i Mae Sot är en härlig upplevelse. Kaffet är färskbryggt från bönor som kommer från små kaffefarmer i norra Thailand, där bergen är högre. Det är nämligen så att den fina Arabica-kaffen växer bäst i bergiga miljöer.

På Tea Garden använder man inte några avancerade espressomaskiner, men här kan man få presskaffe som smakar fantastiskt, speciellt när det är gjort på nymalda bönor.

Jag dricker mitt kaffe med lite mjölk och en tesked av det goda sockret som Tea Garden också har. Ibland händer det även att jag beställer en Egg Roti (en typ av plattbröd) med socker eller kondenserad mjölk, för det smakar som en liten bit av paradiset. Tillsammans med kaffet garanterar det en underbar start på dagen.

Tea Garden, Borderline Collective, 674/14 Intharakiri Road, Mae Sot, Thailand

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop