New York: Peaches & Cream och Brooklyn Ice Cream Factory

New York: Peaches & Cream och Brooklyn Ice Cream Factory

Vill ni veta den verkliga orsaken till att jag gillar Brooklyn Bridge så mycket? För att jag vet att Brooklyn Ice Cream Factory väntar på andra sidan:)

Brooklyn Ice Cream Factory brukade ligga på 1 Water St, men för ett par år sedan flyttade de tvärs över gatan, och förutom glassbutiken driver de nu även en restaurang/bar som serverar cocktails och riktig mat. Att döma av de recensioner jag har kunnat hitta online verkar denna lite oväntade branch-out att ha blivit mycket väl mottagen, men personligen kan jag inte tänka mig att gå till Brooklyn Ice Cream Factory för något annat än glass.

På tal om glass, så slutar det nästan alltid med att jag beställer Peaches & Cream. Under åren har jag ibland provat några av de andra smakerna, men jag ångrar mig alltid om jag beställer något annat. Jag älskar deras old school glass, som görs med naturliga ingredienser av hög kvalitet. Färsk grädde, färska persikor, utsikten över Brooklyn Bridge beströdd med tillfälligt solsken, – det blir inte mycket bättre än så. Jag är alltid osäker på om jag ska ha min Peaches & Cream i en bägare eller i en strut. Jag gillar den gammaldags känslan en strut ger, men om jag får glassen i en bägare finns det ju mer plats för varm kolasås som topping. Decisions, decisions…

Brooklyn Ice Cream Factory, 14 Old Fulton St, Brooklyn, NY 11201

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop