New York: Casa Birria – Birria-tacos från en food truck

New York: Casa Birria – Birria-tacos från en matbil.

Casa Birria är en food truck, som vanligtvis finns på 86th Street på Upper East Side. Jag hade spanat in den när jag var på väg från ett meditations-pass i området, men tänkte att birria-tacos kanske var lite väl mycket efter meditationen, och dessutom hade jag precis ätit lunch, så jag bestämde mig för att återvända en annan dag. Dock lyckades jag inte sluta tänka på Casa Birria, och vet ni vad? Jag återvände bara några timmar senare, redo för en omgång birria-tacos.

Det var lite kö när jag var där, men det gick fort, och jag kunde snart beställa en portion Birria-tacos med consomé. Jag provade birria-tacos för första gången på Chofi i Union City tillsammans med min mexikanska foodie-kompis Ale, och det var så otroligt gott att de flesta andra ställen jag har testat birria-tacos på bleknar i jämförelse med Chofi. Dock måste jag säga att Casa Birria verkligen höll måttet, till och med enligt Chofi-standard, och jag tyckte mycket om deras consomé, som är den soppa man doppar sina birria-tacos i. Priserna på Casa Birria (3 tacos för $12 och en stor skål consomé för $4.75 var också väldigt rimliga när jag var där (augusti 2023), och man fick en stor skål consomé och birria-tacos med mycket fyllning. Jag beställde 3 tacos och 1 portion consomé och hade tillräckligt med mat för lunch nummer två och kvällsmat den dagen.

Casa Birria Food truck, 222 East 86th St, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop