New York: Brunch på Electric Lemon – Equinox Hotel

New York: Brunch på Electric Lemon - Equinox Hotel

Senast jag var i New York tog jag och Ana på brunch på Electric Lemon på Equinox Hotel. Det var första gången jag var där, men jag ska utan tvekan tillbaka, för det var ett riktigt bra ställe. Restaurangen ligger på 24:e våningen och har golv-till-tak-fönster så man har en fantastisk utsikt över alla stadens skyskrapor. Vi fick ett bord nära fönstren så vi satt på första parkett till denna vackra syn.

Jag beställde en Beauty Bowl, som var en skål med rödbetsyoghurt med äppelbitar och pollen på toppen. Jag tror att Beauty Bowl egentligen är avsedd som en sidorätt eller dessert, men jag skulle önska att de gjorde en större portion som man kunde beställa som huvudrätt. Jag var nämligen fortfarande hungrig när jag hade ätit klart, så jag var tvungen att beställa en extra bagel med cream cheese för att bli ordentligt mätt.

Ana föreslog att vi beställde Polenta Fries, som enligt henne är ett måste på Electric Lemon. De var krispiga på utsidan och krämiga på insidan och serverades med en läcker tomatbaserad romesco-dipp. Medan vi åt våra polenta fries började jag fundera på, hur jag skulle kunna återskapa dem hemma i mitt eget kök, vilket bara är något jag gör, när jag verkligen gillar maten 🙂 Polenta fries, – dem vill du inte missa, om du besöker Electric Lemon för brunch.

Vad gäller prisläger ligger Electric Lemon i samma prisklass som de flesta andra fancy brunchställen i staden, med huvudrätter någonstans i 20$-området, och så ingår ju utsikten i priset. Det är verkligen ett trevligt ställe för brunch och Ana nämnde att restaurangen också är riktigt bra om man går dit på kvällen för middag eller drinkar. Det finns även en takterrass som tyvärr var stängd när vi var där, men jag kan tänka mig att utsikten är fantastisk därifrån.

Det enklaste sättet att komma till Electric Lemon och Equinox Hotel är att ta subway till Hudson Yards. Kom ihåg att stanna vid The Vessel på vägen.

Electric Lemon, Equinox Hotel, 33 Hudson Yards 24th Floor, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop