New York: Jättegod mat på Traif i Williamsburg

New York: Jättegod mat på Traif i Williamsburg

För några år sedan hade Tina sin födelsedagsfest på Traif i Brooklyn. Det var verkligen trevligt, och även om fokus låg på födelsedagsbarnet den kvällen, och inte så mycket på maten, var det svårt att inte lägga märke till de läckra rätterna som serverades.

Namnet “Traif” hänvisar till mat som anses icke-koscher bland judar, och på menyn hittar man därför både skaldjur och fläskkött, två typer av mat som är “traif” och egentligen förbjudna att äta om man följer en strikt kosherdiet.

Kocken och ägaren Jason Marcus är känd för sin innovativa matlagning och menyn är full av spännande inslag. Jag tyckte särskilt mycket om deras jordgubbsglaserade spareribs och deras tryffelgnocchi, och jag ser att båda rätterna fortfarande finns på menyn, så de kan definitivt rekommenderas.

På Traif får man verkligen god mat till mycket rimliga priser, och restaurangen ligger precis på andra sidan Williamsburg Bridge, så man knappt hinner märka att man är i Brooklyn. Om man inte kan välja bland de många frestande rätterna, kan man alltid beställa Chef’s Selection-menyn för 56$(november 2023). Ett riktigt trevligt ställe att äta på, både till vardags och till fest.

Culture Espresso, 72 W 38th St, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop