New York: Serendipity 3 och Frrrozen Hot Chocolate

New York: Serendipity 3 och Frrrozen Hot Chocolate.

Serendipity är en legendarisk restaurang på Upper East Side, och ja, det är den från filmen med samma namn. Restaurangen är känd för sin sagolika inredning och atmosfär, och den är populär bland både lokala och turister som ofta står i en lång kö utanför och väntar på bord. Menyn är omfattande och erbjuder allt från läckra rätter och desserter till deras signaturdryck; den berömda Frrrozen Hot Chocolate.

Jag hade länge velat prova deras Frrrozen Hot Chocolate för att se vad hypen handlade om, men jag var inte helt övertygad. Är det inte bara en chokladmilkshake? Efter att ha provat den kan jag säga att även om det finns vissa likheter, så är det två helt olika saker. Det jag särskilt gillade med Frrrozen Hot Chocolate var att den inte var för söt, men smakade mycket som gammaldags varm choklad. Den serverades med massor av vispgrädde på toppen, av den sorten min mormor brukade göra, med riktig vispgrädde och utan socker, till skillnad från den söta, vattniga “grädden” på burk som man ofta får på andra ställen. Frrrozen Hot Chocolate är dock mer en dessert än en dryck, och portionen är enorm, så jag skippade min ursprungliga plan att beställa en huvudrätt efteråt. Frrrozen Hot Chocolate kostar $19,95, men med tanke på hur mättande den är, är priset nog okej. Dessutom är det en upplevelse i sig att besöka ett ställe som har funnits så länge och har en sådan fantastisk historia och kundkrets. Det är nog det som gör Serendipity så speciell och anledningen till att du ska besöka om du är i närheten.

Serendipity 3, 225 E 60th St, New York, NY 10022

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop