New York: Janie’s Life-changing Baked Goods

Janie's Life-changing Baked Goods i West Village - New York Blogg

Jag hade lagt märke till ett charmigt litet kafé i West Village, Janie’s Life-changing Baked Goods, och blev nyfiken på deras “Pie Crust Cookies” som annonserades i skyltfönstret.

När jag frågade tjejen bakom disken om vilken variant hon tyckte var bäst, rekommenderade hon den med äppelfyllning. Jag följde hennes rekommendation och tog också en S’mores-cookie, som såg lockande ut, och för att svalka mig i hettan beställde jag även ett glas hibiskus-isté.

Pie Crust Cookien levde verkligen upp till förväntningarna och smakade underbart bra. Den var inte för söt, och smaken och konsistensen var den perfekta korsning mellan en kaka och en paj. S’mores-cookien var däremot lite för söt för min smak.

Jag var nyfiken på vad som egentligen var så “livsförändrande” med Janies bakverk, så jag googlade och upptäckte att bakgrundshistorien också var fantastisk. Janie, kaféets grundare, har överkommit både missbruk och hemlöshet tack vare sin passion för bakning. Med stöd från sina vänner lanserade hon sitt företag och har sedan dess skapat en helt unik cookie.

Det mest imponerande är dock att Janie inte glömt vart hun kommer ifrån. Hon erbjuder anställning till dem som behöver en andra chans i livet och lär även ut bakning till utsatta ungdomar. Janie’s Life-changing Baked Good är så mycket mer än bara ett kafé; det är ett ställe som verkligen gör skillnad i människors liv.

PS: Senare under dagen berättade jag för Tina om mit besök på kaféet, och det visade sig, att även hon är en stor fan av Janie’s Pie Crust Cookies och har beställt från Janies online shop vid flera tillfällen🙂

Janie’s Life-changing Baked Goods, 82 Christopher St (Between 7th Ave and Bleecker St), West Village, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop