Choklad & Jordnötssmör x François Daubinet 250g

Confiture Parisienne
250g

190,00kr.

Är du också galen i jordnötssmör och choklad? Då är detta den perfekta kombinationen för dig. Confiture Parisiennes Choklad-Jordnötssmör utvecklades i samarbete med den franske konditorn och chokladexperten François Daubinet och lanserades för några år sedan som en specialutgåva till påsken. Produkten blev dock så populär att Confiture Parisienne beslutade att inkludera den som en del av sitt fasta sortiment, vilket vi är många som är glada för.

Konsistensen är mer som grovt jordnötssmör än som Nutella, och den flyter inte ut vid rumstemperatur. Smakar fantastiskt på brioche eller vanligt rostat bröd, men det kan också rekommenderas att värma den för att få en lite mer flytande konsistens, och sedan hälla den över vaniljglass.

250g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: Jordnötter, mörk choklad, mjölkchoklad (kakaosmör, helmjölkspulver, socker, kakaobönor, brunt socker, naturligt vaniljextrakt, emulgeringsmedel (sojalecitin, kornmaltekstrakt)), rörsocker, solrosolja, vanilj, havssalt.

Allergener: jordnötter

 

Om Confiture Parisienne

2015 bestämde sig Nadège Gaultier och Laura Goninet för att starta Confiture Parisienne. Deras mål var att skapa fantastiska marmelader genom att använda utsökta ingredienser av högsta kvalitet. Många av recepten leker med unika, oväntade smakkombinationer, men själva tillagningen är helt traditionell och sker för hand i den lilla fabriken i Paris. Det tillverkas endast små satser åt gången, och marmeladerna får sjuda i kopparpannor tills konsistens och smak är helt perfekt.

Confiture Parisienne är även känd för sin stiliga förpackning, vilket gör produkterna perfekta att ge bort som gåva, eller ha framme som dekoration.

Mitzie Mee Shop