Fransk Fisksoppa (Soupe de Poissons de Roche)

Capitaine Nat’
400g

130,00kr.

Denna eleganta franska fisksoppa är tillagad enligt ett traditionellt recept. Det rör sig om en specialutgåva med 216 numrerade burkar, var och en med ett unikt nummer mellan 1 och 216. Soppan smakar fantastisk som den är, men för den som vill, kan den serveras med små rostade brödskivor och fransk rouille – vitlöksmajonnäs med saffran, chili och  brödsmulor.

Soppan är noggrant filtrerad för att avlägsna fiskben och skinn. Den är en lätt fisksoppa utan bitar av fisk, men om du föredrar kan du tillsätta fisk och skaldjur eller ha i lite grädde.

Passar för två personer som förrätt eller en person som huvudrätt.

400g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: Källvatten, vildfisk 28%, grönsaker (lök, purjolök), tomatkoncentrat, extra jungfruolivolja, salt, kryddor och aromatiska växter, inklusive saffran.

Allergener: Fisk

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ är ett franskt märke känd för sina gourmetfiskkonserver, med ett starkt fokus på smak och kvalitet. Märket är baserat i södra Frankrike och erbjuder en produktlinje med flera varianter av konserverad vildfisk. Capitaine Nat’ utför strikt kontroll över sin leveranskedja och produktionsprocesser, och deras fiske är certifierat av Friend of the Sea, som har en nolltolerans  policy mot olagligt fiske. Företaget arbetar direkt med sina leverantörer och ställer höga krav på kvalitet och etik.

Capitaine Nat’ använder ångkokning, en metod som behåller smaknyanserna och resulterar i en mindre fet och lättare smältbar produkt än fiskkonserver tillagade på det mer traditionella sättet med fritering i olja. Resultatet är exceptionellt smakrika produkter.

Mitzie Mee Shop