Las Vegas: Tao – Cocktails och sen middag

Las Vegas: Tao – Cocktails och sen middag

Tina tog ett senare flyg än jag, så hon anlände först till Vegas sent på kvällen. Jag hade förberett en välkomstdrink åt oss i form av en jättestor daiquiri från Fat Tuesday, så att vi kunde börja vår utekväll i riktig Vegas-stil. Vi drack båda två från drinken, medan vi gjorde oss i ordning, men den var gigantisk och innehållet verkade inte minska alls! När vi gick ner för att ta en Uber till Tao, var det fortfarande nästan hälften av drinken kvar.

Vi hade bokat bord för sen middag på Tao, som ju är en riktig Vegas-klassiker. Det är alltid feststämning i restaurangen, och menyn har gott om asiatiskt inspirerade smårätter, av den sorten man är sugen på, när man är ute på stan. När vi satte oss vid bordet var köket precis på väg att stänga, så vi beställde snabbt en omgång tuna tartare on cripsy rice samt några andra rullar. Jag hade ätit på Best Friend tidigare på kvällen och Tina var inte heller särskilt hungrig, men i sista minuten bestämde vi oss för, att vi också ville prova Taos Lobster Wontons med Shiitake Ginger Broth. Det visade sig vara en fantastisk rätt, och jag drömmer fortfarande om den underbara shiitake broth. Om du ska äta på Tao, så måste du beställa Lobster Wontons.

Efter middagen gick vi en sväng till Tao Nightclub, som ligger bredvid restaurangen. Man behöver inte stå i kö om man har ätit på restaurangen, så precis som i New York tror jag, att det är många som äter på Tao, för att det då är lättare att komma in på nattklubben.

I Vegas föredrar jag faktiskt restaurangen på Tao framför nattklubben, eftersom man har samma festkänsla på båda ställena, men på restaurangen kan man sitta ner och dricka goda, välberedda cocktails och prata med sina kompisar, medan musiken är på hög volym på nattklubben, där man också får stå upp hela kvällen, om man inte betalar för ett bord. Tao hade ladies night kvällen vi var där, så det var gratis drinkar till ladies, vilket ju alltid är gott. Tina ville gärna ha stannat lite längre, men jag övertalade henne att följa med till Hakkasan på MGM istället, och där var vi kvar till den ljusa morgonen.

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård