Marmelad med Citrusfrukter

Confiture Parisienne
250g

170,00kr.

Confiture Parisiennes nytolkning av marmeladklassikern 4 Citrus innehåller apelsin, grapefrukt, clementin och kumquat tillsammans med kanel, vanilj och stjärnanis. Resultatet är en av de bästa marmelader jag har smakat.

De stora bitarna av citrusfrukt och den perfekta balansen mellan sött och syrligt gör denna marmelad till något helt unikt. Smakar verkligen gott som tillbehör till french toast eller tillsammans med en varm croissant.

Även riktigt god blandad med grekisk yoghurt och strösslade med krispig granola.

250g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: Apelsin, grapefrukt, clementin, kumquat, oraffinerat rörsocker, citron, stjärnanis, vanilj, kanel, pektin.

 

Om Confiture Parisienne

2015 bestämde sig Nadège Gaultier och Laura Goninet för att starta Confiture Parisienne. Deras mål var att skapa fantastiska marmelader genom att använda utsökta ingredienser av högsta kvalitet. Många av recepten leker med unika, oväntade smakkombinationer, men själva tillagningen är helt traditionell och sker för hand i den lilla fabriken i Paris. Det tillverkas endast små satser åt gången, och marmeladerna får sjuda i kopparpannor tills konsistens och smak är helt perfekt.

Confiture Parisienne är även känd för sin stiliga förpackning, vilket gör produkterna perfekta att ge bort som gåva, eller ha framme som dekoration.

Mitzie Mee Shop