Makrillfiléer i Senapssås

Capitaine Nat’
115g

65,00kr.

Capitaine Nat’s Makrillfiléer i mild senapssås är perfekta att ha på lager i köksskåpet för de dagar då man är sugen på något läckert och enkelt. Du kan äta makrillen direkt ur burken (ja, det händer ofta hemma hos mig) eller servera den på en skiva rostat rågbröd som en delikat förrätt.

Makrillen är handpackad och ångkokad för att bevara smak och konsistens. Den eleganta förpackningen är designad av Maya François.

115g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: makrillfiléer, vatten, senap 9%, vitvinsvinäger, solrosolja, vitt vin, havssalt, majsstärkelse

Allergener: Fisk

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ är ett franskt märke känd för sina gourmetfiskkonserver, med ett starkt fokus på smak och kvalitet. Märket är baserat i södra Frankrike och erbjuder en produktlinje med flera varianter av konserverad vildfisk. Capitaine Nat’ utför strikt kontroll över sin leveranskedja och produktionsprocesser, och deras fiske är certifierat av Friend of the Sea, som har en nolltolerans  policy mot olagligt fiske. Företaget arbetar direkt med sina leverantörer och ställer höga krav på kvalitet och etik.

Capitaine Nat’ använder ångkokning, en metod som behåller smaknyanserna och resulterar i en mindre fet och lättare smältbar produkt än fiskkonserver tillagade på det mer traditionella sättet med fritering i olja. Resultatet är exceptionellt smakrika produkter.

Mitzie Mee Shop