Sardeller i olivolja

Capitaine Nat’
69g

75,00kr.

Sardellerna i extra jungfruolivolja är ett perfekt komplement till varje tapasbord. Servera dem på små crostini, kanske ihop med kokta, skalade potatisar eller ägg. Ska det gå fort och samtidigt vara gott? Koka en portion spaghetti och blanda med 4-5 hackade sardeller, olivolja, en vitlöksklyfta och rikligt med riven parmesanost. Toppa med salt och peppar.

Sardellerna är varsamt handpackade och ångkokade för att behålla deras smak och konsistens. Den eleganta förpackningen är designad av Maya François.

Receptförslag: Deviled Eggs med Sardeller och Olivtapenad >>

69g

Tillverkad i Frankrike

Ingredienser: Sardeller, extra jungfruolivolja, havssalt

Allergener: Fisk

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ är ett franskt märke känd för sina gourmetfiskkonserver, med ett starkt fokus på smak och kvalitet. Märket är baserat i södra Frankrike och erbjuder en produktlinje med flera varianter av konserverad vildfisk. Capitaine Nat’ utför strikt kontroll över sin leveranskedja och produktionsprocesser, och deras fiske är certifierat av Friend of the Sea, som har en nolltolerans  policy mot olagligt fiske. Företaget arbetar direkt med sina leverantörer och ställer höga krav på kvalitet och etik.

Capitaine Nat’ använder ångkokning, en metod som behåller smaknyanserna och resulterar i en mindre fet och lättare smältbar produkt än fiskkonserver tillagade på det mer traditionella sättet med fritering i olja. Resultatet är exceptionellt smakrika produkter.

Mitzie Mee Shop