Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är…
Lunch
-
-
Om man har några potatisar över från middagen dagen innan kan man snabbt göra en potatismacka. Det är ofta lättare att skiva potatisarna, när de har tillbringat natten i kylskåpet…
-
Letar du efter ett läckert och hälsosamt salladsrecept för lunch eller en lätt middag? Då är denna sallad med snabbstekt tonfisk, mango, avokado och andra goda ingredienser precis vad du…
-
Sprödstekt fisk med ingefär och fermenterade sojabönor (Trey Chien Chuon) är en traditionell rätt från Cambodia. De fermenterade sojabönorna ger en aromatisk, salt smak som passar bra tillsammans med den…
-
Här är receptet på elotes (grillade mexikanska majskolvar), som jag fick från Alejandra från LemonyMX. De grillade majskolvarna smakar underbart gott direkt från grillen, och receptet har snabbt blivit en…
-
Mohinga är en traditionell burmesisk nudelsoppa och rätten är även känd som Myanmars nationalrätt. Soppan görs vanligtvis på fisk och fish sauce, men detta recept är vegetariskt och innehåller såklart…
-
Sanjeok (koreanska grillspett) är en traditionell koreansk snack som man typisk äter vid högtider och festliga sammankomster. Det finns många olika sorters sanjeok, men denna kombination med nötkött, grön paprika,…
-
Den här biffsalladen är en av mina absoluta favoriter från det cambodianska köket, och jag tokgillar Lindas version med bananblomma. I det här receptet använder vi grillat nötkött, men du …
-
Denna röra med varmrökt öring är jättegod tillsammans med gott knäckebröd eller mörkt, danskt rågbröd. Bra som en snabb lunch, eller som mellanmål under dagen. Recept och anteckningar från min…